Meer dan alleen verlichting

Uw distributeur voor SLV Big White verlichting

International Lightacts

Historie van SLV, producent van Big White verlichting, voorheen bekend als International Lightacts.
De decennia-lange geschiedenis van het bedrijf SLV begon met de vreugde van het spelen met licht, geluid en beeld (SoundLightVision) waarbij de nadruk op verlichting lag. Het werken met gekleurd licht, verpakt in spotlights, lichteffecten en decoratie objecten zorgen voor het fundament van een bedrijf dat vandaag de dag behoort tot de marktleiders in innovatieve verlichtingssystemen voor de projectinrichting, woningbouw, standbouw en  interieur en exterieur inrichters.


Naast een distributeur of dochteronderneming in de meeste Europese landen telt het hoofdkantoor met het centrale Europese magazijn in Duitsland van SLV alleen al 190 mensen.
De focus van SLV  is de balans tussen innovatieve technologie, modern design en klantvriendelijke prijzen. Dit wordt aangevuld met een breed assortiment en een hoge kwaliteitsstandaard. De R&D afdeling die SLV zelf in huis heeft werkt nauw samen met geselecteerde ontwerpers en ingenieurs die de laatste technische ontwikkelingen toepassen in producten die in eigen huis geproduceerd worden alsmede bij partnerbedrijven in het verre oosten.


Doordat SLV het productieproces in het verre oosten nauwlettend volgt en dit volledig aanstuurt blijft de kwaliteit van de producten gewaarborgd. SLV biedt daardoor hoogwaardige producten met een goede kwaliteit, een topdesign tegen betaalbare prijzen. De huidige Europese normen zijn niet alleen bereikt maar overschreden. Door het uiterst efficiënte logistieke centrum, waar 98% van het productenpakket continue op voorraad is blijven de levertijden kort wat in het voordeel is van alle klanten in bijna elk land in Europa. Elke distributeur levert vanuit dit centrale magazijn de bestelde producten van haar klanten rechtstreeks af op het gewenste afleveradres van haar klanten. Het magazijn van SLV is dus het “magazijn van de klant”.


Het International Lightacts pakket, zoals het tientallen jaren geleden nog heette, werd in de loop der jaren steeds verder uitgebreid waardoor het eind jaren ’90 een ideaal producten pakket werd voor de installatiemarkt. Na de fusie die Prof sound Systems in 2001 onderging en waaruit de naam Output professional audio, video & lighting ontstond kwam er steeds meer vraag naar de producten van SLV in de installatiemarkt. SLV veranderde een aantal jaren daarna de naam International lightacts in “Big White catalogus” wat nu al jaren een doorslaand succes is in de installatiebranche, standbouwmarkt, interieur- en exterieurbouwmarkt. Dit is mede te danken aan de perfecte presentatie van de producten in de zeer overzichtelijke catalogus, de snelle levering van alle producten en de juiste prijs-kwaliteit verhouding van de producten.