Meer dan alleen verlichting

Uw Nederlandse importeur voor SLV Big White verlichting

Meer informatie? 073 639 26 00 / info@outputnl.com

Het is bijna zover, de nieuwste SLV Big White 2019 catalogus verschijnt medio oktober!

Met circa 575 nieuwe producten en ruim 850 ruim geïllustreerde pagina’s speelt de Big White in op de nieuwste trends en innovaties van de markt.

SLV by Output Big White weken

Omdat SLV dit jaar 40 jaar bestaat ontvangt u vanaf 7 september 2018 bij uw eerste SLV bestelling een SLV windjack cadeau. Deze actie loopt tot 1 december. Om gebruik te maken van deze actie geeft u als extra artikel bij uw bestelling BW2019WINDJACK op. U ontvangt dan zo snel mogelijk uw windjack. Uw bestellingen plaatst u via info@outputnl.com of telefonisch via 073 369 2600. De volledige actievoorwaarden vindt u rechts op deze pagina.

SLV Big White 2019 aanvragen en downloaden

U kunt het boek hier aanvragen of digitaal downloaden. Bekijk alle nieuwe producten hier.

 
Actievoorwaarden SLV by Output Big White weken
Ieder bedrijf kan maximaal één keer deelnemen aan de actie. Om gebruik te maken van deze actie geeft u als extra artikel bij de bestelling BW2019WINDJACK op. Het SLV Windjack wordt dan zo snel mogelijk toegestuurd. Bestellingen plaatst u via info@outputnl.com of telefonisch via 073 639 2600. Deelname aan de actie is uitsluitend toegestaan voor bedrijven die geregistreerd staan bij de Kamer van Koophandel en gevestigd zijn in Nederland. Output heeft het recht om deelnemers die niet binnen haar doelgroep vallen uit te sluiten van deelname. Alle deelnemers aan de actie zijn aan deze actievoorwaarden gebonden en stemmen door deelname aan de actie in met de toepasselijkheid van deze voorwaarden. De actie loopt van 7 september 2018 tot 1 december 2018. De SLV windjacks worden op volgorde van binnenkomst bij Output, en zo lang de voorraad strekt in de aangevraagde maat toegekend. Door deelname aan de actie geeft de deelnemer toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens overeenkomstig de privacy verklaring van Output Professional audio, video & lighting. De persoonsgegevens die in het kader van deze actie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Output voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname. Aan deze actie, alsmede de inhoud van deze e-mail en onze website kunnen geen rechten worden ontleend. Druk- en zetfouten voorbehouden.