Meer dan alleen verlichting

Uw Nederlandse importeur voor SLV Big White verlichting

Meer informatie? 073 639 26 00 / info@outputnl.com

​SLV Designing Light

SLV is de onbetwiste professional als het aankomt op verlichting. Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van verlichting weten ze altijd de nieuwste en meest geavanceerde armaturen op de markt te brengen. 

De verlichtingsproducten van SLV zijn immens populair door de innovatieve ontwerpen voor buiten- en binnenverlichting. SLV brengt ieder jaar de bekende Big White en Outdoor catalogi uit. De Designing Light catalogus voor horeca, winkels en kantoren mag daar natuurlijk niet aan ontbreken.

Nieuwe collectie SLV verlichting voor horeca, winkels en kantoren

Ontdek de nieuwste collectie van SLV voor horeca, winkels en kantoren. De verlichtingsproducten in deze catalogus zullen u verbazen; de sfeervolle mogelijkheden maken iedere horecazaak, winkel of kantoor direct een prettige plek. Gasten zullen zich met één druk op de knop thuis voelen. 
 

SLV Designing Light vol innovatieve verlichting

Van hotelkamer tot fitnessruimte en van restaurant tot chique winkel: SLV heeft met de Designing Light overal aan gedacht. De catalogus bevat uitsluitend hoogwaardige en innovatieve verlichtingsoplossingen. De armaturen in deze catalogus zijn zo ontworpen dat het licht afgestemd kan worden op de gasten, zodat er precies de juiste sfeer gecreëerd kan worden. 

SLV Lighting voor iedere ruimte

De verlichtingsoplossingen van SLV zorgen ervoor dat iedere ruimte een verwelkomende kamer wordt. Bovendien zijn de lampen intuïtief te bedienen, dynamisch, comfortabel en energiezuinig. 
 
Download hier de online Designing Light catalogus!

(Vanwege de grootte van dit bestand kan het laden even duren)
 

Meer informatie over de verlichting SLV

Nieuwsgierig naar andere collecties van SLV? Of wilt u catalogi zien, boordevol armaturen en innovatieve verlichtingsoplossingen? Bekijk dan eens de SLV Outdoor of de Big White van SLV of lees meer over dit merk.