More White 2017

Gloednieuwe catalogus met meer dan 300 nieuwe producten en innovaties

Bekijk
Meer informatie? 073 639 26 00 / info@outputnl.com

More White 2017

Dit boek is niet meer actueel/leverbaar


‚ÄčIn mei 2017 brengt SLV een gloednieuwe catalogus uit: MORE WHITE 2017. Deze catalogus bevat meer dan 300 nieuwe producten en innovaties. Uiteraard is de MORE WHITE 2017, net als de BIG WHITE, uitgerust met prachtige projectfoto's. Bovendien staat de catalogus boordevol verwijzingen naar alle gerelateerde producten in de BIG WHITE 2017. Download More White 2017 van SLV nu!

Outdoor

 

Indoor

Lampen voor buiten moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Bij SLV wordt daarom uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, moderne vormen en innovatieve technologieën. Iedere buitenlamp van SLV is te herkennen aan deze kenmerken. De outdoor verlichtingsoplossingen worden ingezet om de weg te wijzen, zorgen voor veiligheid en zorgen ook voor decoratie van iedere buitenruimte.  SLV maakt blikvangers met een geweldig lichteffect.
  Lampen voor binnen moeten aan verschillende eisen voldoen. Daarom zijn de armaturen van SLV stevig, energiebesparend, krachtig. Iedere wand-, plafond- of hanglamp van SLV voldoet aan de hoogste eisen. Bovendien heeft SLV verlichtingsoplossingen voor iedere stijl. Van modern tot traditioneel en van rond tot rechthoekig: het is er allemaal. Ontdek de nieuwste armaturen van SLV in de More White 2017. 
     
 

Perfecte aanvulling
De MORE WHITE 2017 is de perfecte aanvulling op de BIG WHITE catalogus. Hier worden namelijk de nieuwste trends voor zowel binnen als buiten uitgelicht. Door de uitgebreide projectfoto's worden de toepassingen helder gepresnteerd. De MORE WHITE is een aanvulling op de hoofdcatalogus en informeert over de laatste ontwikkelingen op het gebied van licht. 
 
Nieuwe producten
Op zoek naar de nieuwste armaturen of lichtsystemen? Vraag de MORE WHITE 2017 dan alvast aan. Hier worden alle nieuwe designarmaturen uitgelicht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de nieuwe armaturen van ontwerpers Carsten Witsch en David Morgan en de tientallen nieuwe buitenarmaturen. 
 
D-TRACK 2 stroomrailsysteem
Ook het nieuwe designarmatuur is één van de 300 gloednieuwe producten uit de MORE WHITE 2017. Dit D-TRACK 2-fase stroomrailsysteem wordt geïntroduceerd in de nieuwe brochure. Daarnaast is het mix and match concept flink uitgebreid, waarbij u onbeperkt kunt variëren in lampvoeten, -kappen en pendelfittingen.

Downloads

Benieuwd naar de nieuwste producten uit de nieuwe catalogus van SLV? Wij hebben ze voor u in een overzicht gezet. Bekijk hier alle nieuwe indoor en outdoor producten van SLV.

OUTDOOR     INDOOOR  
Padverlichting 12-25   Mix & match 58-75
Spots- en gevelverlichting 26-35   Tafelarmaturen en staande armaturen 76-81
Pendelarmaturen 36-49   Pendelarmaturen, wandarmaturen en plafondarmaturen 82-123
Wandinbouwarmaturen 50-55   Plafondinbouwarmaturen 124-139
      Spanningsrailsystemen 140-163
      Ledstrips en lichtbalken 164-173
      Systeemoplossingen 174-179
      Accessoires 180-183

 

Download volledig bestand
 Let op: Gebruik WI-FI om dataverbruik te beperken. 

Vul hier uw gegevens in om de MORE WHITE 2017 gratis aan te vragen

Bedankt voor uw aanvraag, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen